Mindre Mødelokale Midt i København

Jarmers – vores eksklusive møderum

 

Toplækkert møderum til 6 personer midt i byen

Jarmers er fuldt udstyret til at danne rammen om produktive møder med kunder, samarbejdspartnere eller kollegaer. Mødelokalet bruges også ofte ved interviews eller lign. hvor man kan have brug for at komme ud af virksomheden og mødes diskret. 

Dansk design og æstetik

Jarmers er ikke bare praktisk, det er også flot indrettet med æstetisk, Dansk Design. Bordet med praktiske hjul er fra Paustian og stolene fra Erik Jørgensen sidder man fantastisk i!

Corona-sikkert møde

Vi kan naturligvis stille op til møde med Corona-sikker afstand på 1-2 meter pr. gæst. Kapacitet ved 2 meters afstand er max 4 gæster. Læs mere om vores forholdsregler og nye procedurer vedr. hygiejne m.m. her

Mødelokale med hurtigt internet og plads til idéer

I Jarmers finder du en 65” fladskærm i 4K opløsning samt hele 2 whiteboards. Du finder også vores kreative væg med tavle og magnettavle, der er designet til at give plads til kreative tanker. Vi kan endvidere stille en flipover til rådighed.

High-speed wi-fi er naturligvis inkluderet i vores priser.  

Time-leje eller mødepakker

Det koster 290 kr./time at leje Jarmers. En halv dag (4 timer) koster 1.000,- og en hel dag koster 1.600,-. Alle priser er eksklusiv moms. 

Er I 4 eller mere har vi også mulighed for at tilbyde mødepakker. Læs mere om vores mødepakker her

Kapacitet (gæster):

6 siddende gæster

Jarmer er møbleret med særdeles komfortable og eksklusive designstole fra Erik Jørgensen og et bord fra Paustian – perfekte rammer om et møde for mellem 2 og 6 personer. Ved kortere møder kan man dog være op til 8 personer i lokalet. 

Billedgalleri

Velkommen til Jarmers Rum - vores møderum for op til 6 personer. Rummet er opkaldt efter ruinerne af Jarmers Tårn, der stadig kan ses ikke langt fra Blank Venue. 


Blank Venue & Pop-up

H. C. Andersens Boulevard 9-11

1553 København V


Ring til os på 31 23 30 19

Skriv til os på 
hello@blank-venue.dk


 

copyright@blank-venue.dk