Blank Venue & Pop-up er bygget på passion

"Magi opstår, når vi mødes ansigt-til-ansigt. For en virksomhed er det fysiske møde yderst effektivt, når der skal rykkes på fx salgs-resultater. Når I møder fx jeres kunder live, har I mulighed for at røre dem følelsesmæssigt på en helt anden måde end fx med et nyhedsbrev.

Markedsfører I fysiske produkter, er muligheden for påvirke jeres interessenter gennem sanserne yderst virkningsfuld, når det gælder om at bygge præferencer og brand perception. Når det kommer til stykket, er vi mennesker nemlig meget mere styret af vores følelser, end vi har lyst til at vedkende os.”

Helle Bay
Owner & Creative Director

Vi brænder for firmaevents & brand events!

Vi har masser af erfaring med at planlægge og gennemføre events: Et “galla” kick-off-møde på et bryggeri; et lingeri fashion-show sat i værk for at lancere nye, usynlige trusseindlæg; tournéer rundt i landet for at præsentere nye produkter og mærker for salgspersonale i butikker og masser af presse-, influencer- og kundeevents i spa’er, gallerier, restauranter og endog en husbåd!

Vores grundlægger, Helle Bay, har planlagt og deltaget i storslåede events rundt omkring i verden, med en produktlancering i London som det foreløbige højdepunkt: Her landede Kate Moss på taget i en helikopter mens Solange Knowles leverede det musikalske bagtæppe til supermodellens entré.

Blank Venue & Pop-up er et direkte resultat af de erfaringer og udfordringer som Helle Bay har oplevet i sit arbejde som marketing og PR-ansvarlig og ikke mindst event-mager. Vores passion er at bidrage til at skabe ikke bare vidunderlige, men også effektive events, der leverer Return On Investment

Blank Venue & Pop-up  fungerer fantastisk som et “Brand Staging Space” – og er designet til at optimere det visuelle og æstetiske indtryk af jeres brand. Derfor tilbyder vi godt lys samt diverse podier og displays, der kan brandes eller på anden vis customizes til jeres formål.  

Vi glæder os til at arbejde med jer på jeres næste event eller møde – uanset om det er en lancering, en kick-off eller en networking event.

Kontakt os for et tilbud. Ring til os på +45 31 23 30 19 eller send en mail til: hello@blank-venue.dk.

Du finder Blank Venue & Pop-up midt i København

Du finder Blank Venue ved Rådhuspladsen på H. C. Andersens Boulevard midt i Københavns pulserende hjerte. Vores venue er meget let tilgængeligt med både offentlig transport (S-tog, Metro og busser) samt med bil, idet der er flere P-huse indenfor få minutters gang.

Den tæt på 300 m² store tidligere herskabslejlighed ligger i en smuk, fredet ejendom fra 1895 og tilbyder en elegant ramme om events og møder med store smukke vinduer, lyse ege-plankegulve og møbler i Dansk Design.

Der er to områder, med separate indgange og toiletforhold, som er dedikeret til møder og events: Cavlingsuiten inklusiv den tilstødende lounge på i alt ca. 100 m² og Jarmers Rum (20 m²), der er indrettet til effektive møder.

Vi tilbyder også et anretterkøkken samt i alt 3 toiletter. Der er elevator i ejendommen.

Kreative løsninger, der giver unikke events

De dygtigste og mest kreative freelancers hjælper os med at realisere jeres drømme og skabe netop det univers og særlige stemning, I ønsker til jeres event.

Vi har tilknyttet et netværk af visual merchandisers, designere, stylister, florister og kokke, der står til jeres rådighed, når opgaven fordrer det. Blank Venue løfter meget gerne opgaven som projektleder.  

Spørg os om et tilbud på jeres event. Bare ring til +45 31 23 30 19 eller send os en email på hello@blank-venue.dk .

blank_venue


Blank Venue & Pop-up

H. C. Andersens Boulevard 9-11

1553 København V


Ring til os på 31 23 30 19

Skriv til os på 
hello@blank-venue.dk


 

copyright@blank-venue.dk

Lad os
ringe dig op

    LAD OS RINGE DIG OP!

    Regarding
    Brand EventFirmaeventPrivat SelskabMødePop-up


    *Obligatory