• Hos blank venue & pop-up tilbyder vi hyggelige rammer om middagsoplevelser for 20-48 gæster i Cavling Suiten. 

    Private Dining

  • Hos blank venue & pop-up tilbyder vi hyggelige rammer om middagsoplevelser for 20-48 gæster i Cavling Suiten. 

    Private Dining

  • Hos blank venue & pop-up tilbyder vi hyggelige rammer om middagsoplevelser for 20-48 gæster i Cavling Suiten. 

    Private Dining

Inviter til middag i private rammer

Vores store, fleksible multi-aktivitets rum - Cavlingsuiten, med designermøbler og moderne indretning, gør blank til et ideelt venue når det gælder frokoster og middage for lukkede selskaber uanset om gæsterne er medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Vi kan tilbyde spisning for op til 48 personer.

Ønsker I at holde taler eller præsentationer under middagen, så er I meget velkomne til at bruge vores store 86” fladskærm ligesom vi kan afspille stemningsmusik på Sonos-anlægget i rummet.

Skræddersyet menu og borddækning

Hos blank venue & pop-up, samarbejder vi med forskellige cateringfirmaer og kokke. Sammen med dem og vores vinleverandør, er vi i stand til at tilbyde jer en mad og vin-oplevelse, der er skræddersyet til jer og jeres gæster.  

Vores kuvertpriser ligger fra 795,- kr. ex. moms for en 4-retters middag inkl. vin. Min. 20 personer. Prisen er inkl. lokaleleje m.m.  

Vi samarbejder også med leverandører og kreative mennesker, der gør det muligt at tilbyde borddækning, blomster, lys og andre dekorationer, hvis oplevelsen skal løftes til en helt ekstraordinær oplevelse, jeres gæster sent vil glemme.

Læs mere om rummet og vores faciliteter her.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud. Kontakt os her:

blank venue & pop-up
H. C. Andersens
Boulevard 9-11
DK-1553
Copenhagen V

copyright@blank-venue.dk