• Hos blank kan I skabe jeres helt eget brandede rum med en smuk udstilling af jeres produkter. Inviter til pop-up showroom midt i København ved Rådhuspladsen.  

    Pop-Up Showroom

  • Hos blank kan I skabe jeres helt eget brandede rum med en smuk udstilling af jeres produkter. Inviter til pop-up showroom midt i København ved Rådhuspladsen.  

    Pop-Up Showroom

En hvidt kanvas for jeres brand

Vi tilbyder et hvidt, 100 m2 stort åbent område i en smuk, fredet ejendom med masser af dagslys og lysudstyr, der nemt og enkelt forvandles til et galleri eller showroom.

blank venue & pop-up fungerer fantastisk som et “Brand Staging Space” – og er designet til at optimere det visuelle og æstetiske indtryk af jeres brand og produkter i forhold til jeres interessenter og derfor tilbyder vi godt lys samt diverse displays og podier, der kan brandes eller på anden vis skræddersyes til jeres formål.

Lokaleleje eller A-Å eventplanlægning

Du kan helt enkelte blot leje vores lokaler og selv stå for opstilling, mad og drikkevarer m.m. eller vi kan planlægge og tage hånd om alt det praktiske i forbindelse med jeres pop-up. Fra invitationer over dekoration til servering af lækker mad og drikkevarer – alt i overensstemmelse med jeres brand guidelines eller tema.

Vi samarbejder med visual merchandisers, stylister, florister og kokke, der kan forvandle jeres event til en helt uforglemmelig oplevelse med unik mad, dekoration og lysinstallationer.

Læs mere om lokalet og vores faciliteter her.

Lejepriser:

1 dag   10.000,- kr.

2 daye 18.000,- kr.

3 dage 24.000,- kr.

Hvis I ønsker at leje vores lokaler 4 dage eller mere, så kontakt os for et tilbud. 

Kontakt os for at høre mere eller diskutere jeres ønsker og behov.

blank venue & pop-up
H. C. Andersens
Boulevard 9-11
DK-1553
Copenhagen V

copyright@blank-venue.dk