• Når I kommer til os for at holde et møde eller en konference, så sikrer vi, at I kan være helt og aldeles engageret i jeres gæster og dagens mål, mens vi tager os af alt det andet.

    Møde og Konference

  • Når I kommer til os for at holde et møde eller en konference, så sikrer vi, at I kan være helt og aldeles engageret i jeres gæster og dagens mål, mens vi tager os af alt det andet.

    Møde og Konference 

Møder midt i City for 2-48 deltagere

Vi tilbyder to rum til møder og konferencer: Cavlingsuiten inklusiv lounge (ca. 100 m2) for op til 48 personer eller Jarmers (20 m2) som er velegnet for op til 6 personer.

Læs mere om vores lokaler, priser og faciliteter her.

blank venue er super centralt placeret ved offentlig transport samt parkeringshuse. Læs mere her.

Mødepakker fra 295,- kr./person

Har I brug for et centralt placeret mødelokale midt i København, så er blank venue en oplagt ramme om jeres næste aktivitet. 

Vi tilbyder skarpe priser på vores standard mødepakker, der inkluderer let forplejning, lokaler, AV-udstyr, hurtigt internet m.m.

  • Morgenmøde (ca. 3 timer) m. friskbagt bolle, ost og marmelade samt kaffe, te og vand. 295,- kr. ex. moms.
  • Frokost-/eftermiddagsmøde (ca. 3 timer) m. sandwich eller salat, kaffe, te og vand samt lidt sødt. 345,- kr. ex. moms
  • Heldagsmøde (op til 8 timer) m. morgenbolle, ost, marmelade, kaffe, te, vand hele dagen, sandwich eller salat til frokost samt eftermiddagskage. 495,- kr. ex. moms.

Alle priser er pr. person v. min. 4 personer i Jarmers eller 15 personer i Cavlingsuiten

Vi vil gerne forkæle jer!

Asiatisk, vegansk eller dansk smørrebrød? Skal I holde et møde, der løfter sig op over standard mødepakkerne, så kan vi sagtens hjælpe med det også!

Vi arbejder med forskellige cateringfirmaer og lokale restauranter, hvilket betyder, at vi er fleksible og i stand til at imødekomme jeres specifikke ønsker og behov.   

blank venue & pop-up er et lille firma, som er ledet af ejerne, der virkelig er dedikerede og ønsker at gå meget langt for at gøre kunderne glade og tilfredse. Vi behandler alle vores kunder, som om de var vores eneste kunde og vi træner vores medarbejdere i de samme værdier.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud.

blank venue & pop-up
H. C. Andersens
Boulevard 9-11
DK-1553
Copenhagen V

copyright@blank-venue.dk