• Personlige oplevelser med brands afføder tanker, følelser og minder. En veltilrettelagt event, der understøtter brand-universet, involverer sanserne og iscenesætter produkterne på smukkeste vis, er den bedste forudsætning for at skabe en relation mellem brand og interessent

    Event Venue

  • Personlige oplevelser med brands afføder tanker, følelser og minder. En veltilrettelagt event, der understøtter brand-universet, involverer sanserne og iscenesætter produkterne på smukkeste vis, er den bedste forudsætning for at skabe en relation mellem brand og interessent.

    Event Venue

Det perfekte venue til jeres brand eller firma-event

Vores store, fleksible multi-aktivitetsrum - Cavlingsuiten, med designermøbler og moderne indretning, gør blank til et ideelt venue til kundepræsentationer, presselanceringer, influencer get-together, produkttræning for salgsassistenter m.m.

Skab en smuk produktudstilling

Vores fleksible merchandising-løsninger gør det forbløffende enkelt og hurtigt at lave en flot produktudstilling. Vi tilbyder reoler, podier, plinter, tøjstativer, lamper, bakker m.m.

Lokaleleje eller A-Å eventplanlægning

Du kan helt enkelte blot leje vores lokaler og selv stå for opstilling, mad og drikkevarer m.m. eller vi kan planlægge og tage hånd om alt det praktiske i forbindelse med jeres event. Fra invitationer over dekoration til servering af lækker mad og drikkevarer – alt i overensstemmelse med jeres brand guidelines eller tema.

Vi samarbejder med visual merchandisers, stylister, florister og kokke, der kan forvandle jeres event til en helt uforglemmelig oplevelse med unik mad, dekoration og lysinstallationer. Læs mere om lokalet, priser og vores faciliteter her.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud:

blank venue & pop-up
H. C. Andersens
Boulevard 9-11
DK-1553
Copenhagen V

copyright@blank-venue.dk