• Hos Blank Venue & Pop-up har I rammerne til at skabe et unikt brand-univers. Inviter til pop-up showroom, galleri, shop, restaurant - midt i City. 

  Pop-up Space

   

 • Hos Blank Venue & Pop-up har I rammerne til at skabe et unikt brand-univers. Inviter til pop-up showroom, galleri, shop, restaurant - midt i City. 

  Pop-up Space

   

 • Hos Blank Venue & Pop-up har I rammerne til at skabe et unikt brand-univers. Inviter til pop-up showroom, galleri, shop, restaurant - midt i City. 

  Pop-up Space

   

Lokaler til Pop-up i København


Hvis I planlægger en pop-up, der er perfekt tilpasset til jeres brand, hvad er så bedre end at starte med et blankt lærred og en flot ramme?

Blank Venue & Pop-up er sådan et ”blank space” af international standard, der tilbyder eksklusive, stilrene rammer for et pop-up showroom, shop, restaurant, galleri eller hvad I måtte have af vilde ideer!

Vi tilbyder talrige muligheder for unik, tilpasset indretning samt visuel branding og merchandising – komplet med et udvalg af podier, reoler, tøjstativer, displays og belysning, der fremhæver jeres produkter eller kreationer.

Som eksempler på pop-ups afholdt i Blank kan vi nævne:

 • Salgs-showroom for Dior eyewear
 • Showroom for diverse brands i relation til Cph Fashion Week ’19 og ‘20
 • Stand-up club for Cocio
 • LA-style lounge og beauty parlour for L’Oreal
 • Showroom for Baby Sam
 • Beauty-messe for skønheds-virksomheder

Se billeder fra vores pop-up showrooms i galleriet nedenfor.

Læs vores 5-stjernede anmeldelser på Facebook.

Lokale til pop-up i København ved Tivoli og Rådhuspladsen

Vores  event-lokale, Cavlingsuiten, er et 100 m² stort, åbent og fleksibelt område i en smuk, fredet ejendom med masser af lys, der nemt og enkelt forvandles til jeres ”brand space”. 

Plug-and-play løsninger som vores SmartFrames holder omkostningerne nede og optimerer det æstetiske indtryk. Ønsker I en komplet forandring med fx farve på væggene, et blomstrende loft eller unik møblering, så hjælper vi meget gerne med at realisere jeres visioner. Vi elsker den slags opgaver!

Lokalerne har egen indgang og i tilknytning til udstillingsområdet finder I flotte toiletfaciliteter, garderobe samt anretterkøkken.  

Hvad vi tilbyder til jeres pop-up:

 • Åbent område på 100 m2, der kan inddeles i zoner
 • Danske designmøbler i hvidt samt gråt/sort
 • Stor 4K præsentationsskærm på 86” til fx video (kan skjules)
 • Sonos-højttalere til streaming af musik
 • Lyssystemer i loft med spots, der kan vinkles
 • Mulighed for ophæng fra loft og på vægge efter aftale
 • Mulighed for at male vægge eller opsætning af beklædning/folier
 • Mulighed for at rydde området helt for møbler
 • Leje og opstilling af møblement
 • 2 SmartFrames 121 cm x 181 cm til visueller
 • Udlejning af hvide podier, displays, garderobestativer og reoler, som kan brandes med folier

For mere information om faciliteter gå til vores side om vores eventlokale Cavlingsuiten.  

Enkel lokaleleje eller fuldt serviceret pop-up

Fleksibilitet er en kerneværdi hos os. Derfor tilbyder vi muligheden for ren lokaleleje af vores lokaler eller et fuldt serviceret event fra start til slut. Det er helt op til jer!

Vi kan planlægge og tage hånd om alt det praktiske i forbindelse med jeres pop-up: Fra invitationer over hensigtsmæssig indretning af lokalerne, styling og dekoration til servering af lækker mad og drikkevarer – alt i overensstemmelse med jeres brand guidelines eller tema.

Et bredt netværk af eksperter og freelancere som designere, visual merchandisers, stylister, florister, fotografer, videofotografer og kokke hjælper os med at levendegøre jeres visioner.

Læs mere om Cavlingsuiten - vores fleksible eventlokale.

Lejepriser ex. moms:

1 dag   10.000,- kr.

2 dage 18.000,- kr.

3 dage 25.000,- kr.

Priserne er inkl. værtinde, standard AV-udstyr, rengøring, forbrug m.m. Hvis I ønsker at leje vores lokaler 4 dage eller mere, så kontakt os for et tilbud. 

Kontakt os helt uforpligtende for at høre mere om mulighederne hos Blank Venue.

GALLERI / 
POP-UPS I BLANK VENUE

Når vi afholder pop up aktiviteter i Blank Venue, så foregår det i Cavlingsuiten - vores 100 m² fleksible område, der anvendes til en bred vifte af aktiviteter. Suiten giver mange muligheder for opstillinger og anvendelse samt stil og stemning. Billederne her viser eksempler på tidligere aktiviteter.
Kontakt os allerede i dag, så vi kan tale om jeres ideer. 


De 3 bedste tips til den perfekte pop-up

Vidste du, at vores grundlægger, Helle Bay, har en baggrund i marketing af luksus-varer? Som marketingchef og PR-manager har hun været involveret i utallige events og har oplevet den store værdi af at mødes ansigt-til-ansigt:

”Vi lever i en tid, hvor det digitale har taget over af mange grunde, men magien opstår i det fysiske møde med fx kunder, presse, influencers og samarbejdspartnere. Muligheden for at røre et menneske emotionelt gennem oplevelser og involvering af sanser in-real-life er noget unikt og kraftfuldt for et brand. Dertil kommer den værdi som relationer mellem mennesker kan betyde for en virksomheds succes,” siger Helle Bay, der ejer Blank Venue & Pop-up.   

1. Design en oplevelse

Alle elementer hvad angår styling og indretning, aktiviteter og interaktion bidrager til at skabe den overordnede oplevelse for jeres gæster. Tænk holistisk og i et sammenhængende oplevelsesdesign, der tager udgangspunkt i jeres mål og gæster.

 • Planlæg, hvad I gerne vil have gæsterne til at se, gøre og opleve mens de besøger jeres pop-up
 • Hvordan kan vi overraske og/eller bevæge gæsterne og dermed skabe engagement?  
 • Hvilken oplevelse/aktivitet ønsker I skal være højdepunktet og det som gæsterne husker bagefter?

2. Fortæl en historie

Hvad er jeres historie og styrker? Lad jeres pop-up fortælle gæsterne, hvem I er og hvad I står for.

 • Overvej, hvordan I ønsker, at jeres gæster skal bevæge sig gennem udstillingen og led dem på vej med indretning og skiltning, der bidraget til fortælling
 • Brug kreative skilte, dekorationer, udstillinger og tableauer, der skaber en stop-effekt og får gæsterne til at dvæle ved de vigtigste elementer
 • Brug lys, lyd og visuelle effekter til at skabe stemning og opmærksomhed

 3. Sæt fokus på interaktion og engagement 

Muligheden for sanselig interaktion med jeres fysiske produkter er noget særligt ved en pop-up. Jo flere sanser I kan appellere til, jo bedre bliver de besøgendes oplevelse, og jo mere engagerer de sig i brandet/virksomheden

 • Sæt produkterne frem så de er nemme at gå til og placer fx spejle som ”cues” til at prøve accessoires, tøj og makeup-produkter
 • Brug jeres bedste medarbejdere til at tale med gæsterne om produkternes unikke egenskaber og funktion samt til at demonstrere, hvordan de virker
 • Brug gerne levende medier, interaktive platforme eller fysiske ”oplevelses-rum” til iscenesættelsen af brand eller produkter

Hør, hvad vores kunder siger om os

Anmeldelser


Blank Venue er det perfekte event venue midt i København! Ejeren, Helle, er et af de mest "cool" personer, jeg nogensinde har mødt. Hun går til det yderste for at hjælpe med at planlægge og organisere den helt perfekte event for jer! ... Stor tak. ♥

Marlin Montan, NA-KD FashionBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:37:40+00:00
Blank Venue er det perfekte event venue midt i København! Ejeren, Helle, er et af de mest "cool" personer, jeg nogensinde har mødt. Hun går til det yderste for at hjælpe med at planlægge og organisere den helt perfekte event for jer! ... Stor tak. ♥ Marlin Montan, NA-KD Fashion

Vi vil til en hver tid anbefale Blank. Det er en fornøjelse at arbejde med ejeren Helle! Vi takker for et fantastisk deCURE event. Det er bestemt ikke sidste gang vi afholder noget hos Blank.

Magdalena & Mette, Bay CosmeticsBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:42:26+00:00
Vi vil til en hver tid anbefale Blank. Det er en fornøjelse at arbejde med ejeren Helle! Vi takker for et fantastisk deCURE event. Det er bestemt ikke sidste gang vi afholder noget hos Blank. Magdalena & Mette, Bay Cosmetics

Vi præsenterede vores SS 20 kollektion i den smukke Cavlingsuite. Dette lokale er elegant og pompøst, med så mange muligheder for at gøre det personligt. Vi fik fuldstændig frie hænder - alt var muligt. Kan kun give de varmeste anbefalinger - tak til Blank Venue!

Marie Louise Fischer, HOLMM.COPENHAGENBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:44:43+00:00
Vi præsenterede vores SS 20 kollektion i den smukke Cavlingsuite. Dette lokale er elegant og pompøst, med så mange muligheder for at gøre det personligt. Vi fik fuldstændig frie hænder - alt var muligt. Kan kun give de varmeste anbefalinger - tak til Blank Venue! Marie Louise Fischer, HOLMM.COPENHAGEN

Vi har afholdt et forbruger- og influencer-event hos Blank Venue for en kunde. Vi omdannede det store lokale til en mini comedy club med masser af branding-materiale. Det er de færreste steder, man kan få lov at fylde så meget - visuelt - med et brand. Alt kunne lade sig gøre, det var for fedt.

Lise Vejnø, Advice AgencyBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:46:06+00:00
Vi har afholdt et forbruger- og influencer-event hos Blank Venue for en kunde. Vi omdannede det store lokale til en mini comedy club med masser af branding-materiale. Det er de færreste steder, man kan få lov at fylde så meget - visuelt - med et brand. Alt kunne lade sig gøre, det var for fedt. Lise Vejnø, Advice Agency

Blank Venue & Pop-Up var det perfekte kanvas for vores lancering! Lokalet var nemt at dekorere, så det passede til vores event i stil og udtryk, plus at der er displays, service og møblement, hvilke blot gjorde alt nemmere og mere overskueligt. Det er et fantastisk sted.. varmeste anbefalinger!

Kristian Justesen, GOSH CopenhagenBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:48:18+00:00
Blank Venue & Pop-Up var det perfekte kanvas for vores lancering! Lokalet var nemt at dekorere, så det passede til vores event i stil og udtryk, plus at der er displays, service og møblement, hvilke blot gjorde alt nemmere og mere overskueligt. Det er et fantastisk sted.. varmeste anbefalinger! Kristian Justesen, GOSH Copenhagen

De smukke hvide omgivelser skaber en luksuriøs ramme, der gør det nemt at gøre stedet til dit eget. Blank Venue har podier og det tilbehør, der skal til for at skabe en fantastisk pop-up. Også lys-installationerne er fantastiske for et smykke-brand som vores!

Line Jacobsen, Anpe AtelierBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:49:43+00:00
De smukke hvide omgivelser skaber en luksuriøs ramme, der gør det nemt at gøre stedet til dit eget. Blank Venue har podier og det tilbehør, der skal til for at skabe en fantastisk pop-up. Også lys-installationerne er fantastiske for et smykke-brand som vores! Line Jacobsen, Anpe Atelier

Super beliggenhed midt i City. Kommunikationen med ejeren var meget nem - hurtige svar og meget hjælpsom. Kunden elskede stedet, de flotte lokaler og meget venlige personale.

Maud Raynaud, Vision of ScandinaviaBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:51:25+00:00
Super beliggenhed midt i City. Kommunikationen med ejeren var meget nem - hurtige svar og meget hjælpsom. Kunden elskede stedet, de flotte lokaler og meget venlige personale. Maud Raynaud, Vision of Scandinavia

De fleksible løsninger hos Blank gør det muligt at tilpasse lokalet, så det passer perfekt til alle typer events.

Jeanett Jul Andersen, PlanOrganicBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:54:12+00:00
De fleksible løsninger hos Blank gør det muligt at tilpasse lokalet, så det passer perfekt til alle typer events. Jeanett Jul Andersen, PlanOrganic

Vi har brugt Blank Venue ad flere omgange og hver en oplevelse har været specielt skræddersyet til os og vores kunder! Helle er fantastisk at arbejde sammen med og alt kan lade sig gøre! Hvis i mangler et sted til jeres næste arrangement, vil jeg klart anbefale at tage fat i Blank Venue!

Klaes Vangsgaard, ChefMadeBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:56:14+00:00
Vi har brugt Blank Venue ad flere omgange og hver en oplevelse har været specielt skræddersyet til os og vores kunder! Helle er fantastisk at arbejde sammen med og alt kan lade sig gøre! Hvis i mangler et sted til jeres næste arrangement, vil jeg klart anbefale at tage fat i Blank Venue! Klaes Vangsgaard, ChefMade

Vi har afholdt et fantastisk influencer-event hos Blank -  i ægte Coachella festival-stil. Ejeren, Helle, var utrolig professionel, fleksibel og super nem at arbejde med. Alt kunne lade sig gøre... Jeg kan på det varmeste anbefale Blank.

Natascha Thomsen, L’Oreal.Blank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:57:52+00:00
Vi har afholdt et fantastisk influencer-event hos Blank -  i ægte Coachella festival-stil. Ejeren, Helle, var utrolig professionel, fleksibel og super nem at arbejde med. Alt kunne lade sig gøre... Jeg kan på det varmeste anbefale Blank. Natascha Thomsen, L’Oreal.

De lyse og rummelige lokaler i kombination med de superlækre og instavenlige anretninger var med til at sikre den gode stemning.

Anne Mette Scharling, GeelmuydenKieseBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:59:19+00:00
De lyse og rummelige lokaler i kombination med de superlækre og instavenlige anretninger var med til at sikre den gode stemning. Anne Mette Scharling, GeelmuydenKiese

Der var styr på planlægningen, stor fleksibilitet, overblik og samtidig sans for detaljen, hvilket gjorde os trygge gennem hele forløbet. Alt spillede på dagen.

Kirsten Johansen, MatasBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T09:00:50+00:00
Der var styr på planlægningen, stor fleksibilitet, overblik og samtidig sans for detaljen, hvilket gjorde os trygge gennem hele forløbet. Alt spillede på dagen. Kirsten Johansen, Matas

Vores gæster synes, lokalerne er meget lækre, og ligger optimalt. Det er hurtigt at komme til og nemt at tage offentlig transport hjem, hvis man har fået vin i løbet af aftenen.

Ulrik Falktoft, WinedropBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T09:02:19+00:00
Vores gæster synes, lokalerne er meget lækre, og ligger optimalt. Det er hurtigt at komme til og nemt at tage offentlig transport hjem, hvis man har fået vin i løbet af aftenen. Ulrik Falktoft, Winedrop

Jeg synes virkelig Blank er byens bedste venue! Alt er lyst, lækkert og nemt at gøre personligt. Helle var en stor hjælp - meget gæstfri og venlig. Jeg følte virkelig det var "mit" sted mens jeg holdt mit event - og jeg kan derfor på alle måder anbefale Blank.

Carla Mickelborg, InfluencerBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T09:04:23+00:00
Jeg synes virkelig Blank er byens bedste venue! Alt er lyst, lækkert og nemt at gøre personligt. Helle var en stor hjælp - meget gæstfri og venlig. Jeg følte virkelig det var "mit" sted mens jeg holdt mit event - og jeg kan derfor på alle måder anbefale Blank. Carla Mickelborg, Influencer

Smukt venue, der ligger centralt, er godt udstyret til møder og tilbyder en rigtig god service. Kommunikationen var nem og ligetil. Ingen opgave er et problem for dette venue, og de tilbyder alle slags service... Vi ser frem til at komme tilbage til Blank. Tak til teamet!

Teresa Caklova, InVisionAppBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T09:05:58+00:00
Smukt venue, der ligger centralt, er godt udstyret til møder og tilbyder en rigtig god service. Kommunikationen var nem og ligetil. Ingen opgave er et problem for dette venue, og de tilbyder alle slags service... Vi ser frem til at komme tilbage til Blank. Tak til teamet! Teresa Caklova, InVisionApp
0
0
Blank Venue & Pop-up

"We are impressed with your teams personal nature, consistency of reviews and passion for what you do. You seem to go over and above for your clients!"

The Prestige Award Jury

"We are impressed with your teams personal nature, consistency of reviews and passion for what you do. You seem to go over and above for your clients!"

The Prestige Award Jury


Blank Venue & Pop-up

H. C. Andersens Boulevard 9-11

1553 København V


Ring til os på 31 23 30 19

Skriv til os på 
hello@blank-venue.dk


 

copyright@blank-venue.dk

Lad os
ringe dig op

  LAD OS RINGE DIG OP!

  Regarding
  Brand EventFirmaeventPrivat SelskabMødePop-up


  *Obligatory