• Når I kommer til os for at holde et møde eller en konference, så sikrer vi, at I kan være helt og aldeles engageret i jeres gæster og dagens mål, mens vi tager os af alt det andet

    Møde og Konference

  • Når I kommer til os for at holde et møde eller en konference, så sikrer vi, at I kan være helt og aldeles engageret i jeres gæster og dagens mål, mens vi tager os af alt det andet

    Møde og Konference 

Flotte Mødelokaler Centralt i København


Vores mødelokaler er placeret midt i City ved Rådhuspladsen. Vi tilbyder to mødelokaler: Cavlingsuiten inklusiv lounge (ca. 100 m2) for op til 50 personer eller Jarmers (20 m2) som er velegnet for op til 6 personer.

Corona-restriktioner og de tilhørende afstandskrav begrænser vores kapacitet. Læs mere om den aktuelle situation lige her

Læs mere om vores lokaler, priser og faciliteter her.

Blank Venue er super centralt placeret ved offentlig transport (Metro, S-tog og bus) samt hele 5 parkeringshuse. Læs mere her.

Mødepakker fra 295,- kr./person

Har I brug for et centralt placeret mødelokale midt i København, så er Blank Venue en oplagt ramme om jeres næste aktivitet. 

Vi tilbyder all-inclusive møder, der inkluderer let forplejning, lokaleleje, AV-udstyr, notesblok, hurtigt internet m.m.

  • Morgenmøde (ca. 3 timer) m. friskbagt bolle, ost og marmelade samt kaffe, te og vand. 295,- kr. ex. moms.
  • Frokost-/eftermiddagsmøde (ca. 3 timer) m. sandwich eller salat, kaffe, te og vand samt lidt sødt. 345,- kr. ex. moms
  • Heldagsmøde (op til 8 timer) m. morgenbolle, ost, marmelade, kaffe, te, vand hele dagen, sandwich eller salat til frokost samt eftermiddagskage. 495,- kr. ex. moms.

Alle priser er pr. person v. min. 4 personer i Jarmers Rum eller 12 personer i Cavlingsuiten

Luksusmøde med ekstra forkælelse!

Asiatisk, vegansk eller dansk smørrebrød? Skal I holde et møde, der løfter sig op over standard møde-pakkerne, så kan vi sagtens hjælpe med det også!

Vi arbejder med forskellige cateringfirmaer og lokale restauranter, hvilket betyder, at vi er fleksible og i stand til at imødekomme jeres specifikke ønsker og behov.   

Blank Venue & Pop-up er et lille firma, som er ledet af ejerne, der virkelig er dedikerede og ønsker at gå meget langt for at gøre kunderne glade og tilfredse. Vi behandler alle vores kunder, som om de var vores eneste kunde og vi træner vores medarbejdere i de samme værdier.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud.


Blank Venue & Pop-up

H. C. Andersens Boulevard 9-11

1553 København V


Ring til os på 31 23 30 19

Skriv til os på 
hello@blank-venue.dk


 

copyright@blank-venue.dk