• Make-up event i blank venue - to makeup stole og podier med makeup

  Hold et helt perfekt firma eller brand event hos os i Blank Venue midt i København. Vi kan hjælpe med alt. Kontakt os for at høre mere.  

  Event Venue

 • Hold et helt perfekt firma eller brand event hos os i Blank Venue midt i København. Vi kan hjælpe med alt. Kontakt os for at høre mere.  

  Event Venue

Prisvindende Venue til Firma Events og Brand Events 


Cavlingsuiten er vores primære lokale til events: Et fleksibelt multi-aktivitetsrum, med designermøbler og moderne indretning, gør Blank til et ideelt event venue til kundepræsentationer, presselanceringer, influencer get-together, produkttræning for salgsassistenter m.m.

I 2020 er Blank Venue blevet tildelt en Prestige Award for "Events Services" med baggrund i vores 5-stjernede kundeanmeldelser. 

Events for op til 50 personer

Cavlingsuiten er velegnet til firmaevents eller brand events for op til 50 gæster. 

Vi designer meget gerne en særlig event-oplevelse til netop jeres begivenhed og jeres gæster.

Lokaleleje eller fuld service

Du kan helt enkelte blot leje vores event-lokaler og selv stå for opstilling, mad og drikkevarer m.m. eller vi kan planlægge og tage hånd om alt det praktiske i forbindelse med jeres event. Fra invitationer over dekoration til servering af lækker mad og drikkevarer – alt i overensstemmelse med jeres brand guidelines eller tema.

Vi samarbejder med visual merchandisers, stylister, florister og kokke, der kan forvandle jeres event til en helt uforglemmelig oplevelse med unik mad, dekoration og lysinstallationer. Læs mere om lokalet, priser og vores faciliteter her.

Skab en smuk produktudstilling

Vores fleksible merchandising-løsninger gør det forbløffende enkelt og hurtigt at lave en flot produktudstilling. Vi tilbyder hvide reoler, podier, plinter, tøjstativer, lamper, bakker m.m.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Hør, hvad vores kunder siger om os

Anmeldelser


Blank Venue er det perfekte event venue midt i København! Ejeren, Helle, er et af de mest "cool" personer, jeg nogensinde har mødt. Hun går til det yderste for at hjælpe med at planlægge og organisere den helt perfekte event for jer! ... Stor tak. ♥

Marlin Montan, NA-KD FashionBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:37:40+00:00
Blank Venue er det perfekte event venue midt i København! Ejeren, Helle, er et af de mest "cool" personer, jeg nogensinde har mødt. Hun går til det yderste for at hjælpe med at planlægge og organisere den helt perfekte event for jer! ... Stor tak. ♥ Marlin Montan, NA-KD Fashion

Vi vil til en hver tid anbefale Blank. Det er en fornøjelse at arbejde med ejeren Helle! Vi takker for et fantastisk deCURE event. Det er bestemt ikke sidste gang vi afholder noget hos Blank.

Magdalena & Mette, Bay CosmeticsBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:42:26+00:00
Vi vil til en hver tid anbefale Blank. Det er en fornøjelse at arbejde med ejeren Helle! Vi takker for et fantastisk deCURE event. Det er bestemt ikke sidste gang vi afholder noget hos Blank. Magdalena & Mette, Bay Cosmetics

Vi præsenterede vores SS 20 kollektion i den smukke Cavlingsuite. Dette lokale er elegant og pompøst, med så mange muligheder for at gøre det personligt. Vi fik fuldstændig frie hænder - alt var muligt. Kan kun give de varmeste anbefalinger - tak til Blank Venue!

Marie Louise Fischer, HOLMM.COPENHAGENBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:44:43+00:00
Vi præsenterede vores SS 20 kollektion i den smukke Cavlingsuite. Dette lokale er elegant og pompøst, med så mange muligheder for at gøre det personligt. Vi fik fuldstændig frie hænder - alt var muligt. Kan kun give de varmeste anbefalinger - tak til Blank Venue! Marie Louise Fischer, HOLMM.COPENHAGEN

Vi har afholdt et forbruger- og influencer-event hos Blank Venue for en kunde. Vi omdannede det store lokale til en mini comedy club med masser af branding-materiale. Det er de færreste steder, man kan få lov at fylde så meget - visuelt - med et brand. Alt kunne lade sig gøre, det var for fedt.

Lise Vejnø, Advice AgencyBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:46:06+00:00
Vi har afholdt et forbruger- og influencer-event hos Blank Venue for en kunde. Vi omdannede det store lokale til en mini comedy club med masser af branding-materiale. Det er de færreste steder, man kan få lov at fylde så meget - visuelt - med et brand. Alt kunne lade sig gøre, det var for fedt. Lise Vejnø, Advice Agency

Blank Venue & Pop-Up var det perfekte kanvas for vores lancering! Lokalet var nemt at dekorere, så det passede til vores event i stil og udtryk, plus at der er displays, service og møblement, hvilke blot gjorde alt nemmere og mere overskueligt. Det er et fantastisk sted.. varmeste anbefalinger!

Kristian Justesen, GOSH CopenhagenBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:48:18+00:00
Blank Venue & Pop-Up var det perfekte kanvas for vores lancering! Lokalet var nemt at dekorere, så det passede til vores event i stil og udtryk, plus at der er displays, service og møblement, hvilke blot gjorde alt nemmere og mere overskueligt. Det er et fantastisk sted.. varmeste anbefalinger! Kristian Justesen, GOSH Copenhagen

De smukke hvide omgivelser skaber en luksuriøs ramme, der gør det nemt at gøre stedet til dit eget. Blank Venue har podier og det tilbehør, der skal til for at skabe en fantastisk pop-up. Også lys-installationerne er fantastiske for et smykke-brand som vores!

Line Jacobsen, Anpe AtelierBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:49:43+00:00
De smukke hvide omgivelser skaber en luksuriøs ramme, der gør det nemt at gøre stedet til dit eget. Blank Venue har podier og det tilbehør, der skal til for at skabe en fantastisk pop-up. Også lys-installationerne er fantastiske for et smykke-brand som vores! Line Jacobsen, Anpe Atelier

Super beliggenhed midt i City. Kommunikationen med ejeren var meget nem - hurtige svar og meget hjælpsom. Kunden elskede stedet, de flotte lokaler og meget venlige personale.

Maud Raynaud, Vision of ScandinaviaBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:51:25+00:00
Super beliggenhed midt i City. Kommunikationen med ejeren var meget nem - hurtige svar og meget hjælpsom. Kunden elskede stedet, de flotte lokaler og meget venlige personale. Maud Raynaud, Vision of Scandinavia

De fleksible løsninger hos Blank gør det muligt at tilpasse lokalet, så det passer perfekt til alle typer events.

Jeanett Jul Andersen, PlanOrganicBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:54:12+00:00
De fleksible løsninger hos Blank gør det muligt at tilpasse lokalet, så det passer perfekt til alle typer events. Jeanett Jul Andersen, PlanOrganic

Vi har brugt Blank Venue ad flere omgange og hver en oplevelse har været specielt skræddersyet til os og vores kunder! Helle er fantastisk at arbejde sammen med og alt kan lade sig gøre! Hvis i mangler et sted til jeres næste arrangement, vil jeg klart anbefale at tage fat i Blank Venue!

Klaes Vangsgaard, ChefMadeBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:56:14+00:00
Vi har brugt Blank Venue ad flere omgange og hver en oplevelse har været specielt skræddersyet til os og vores kunder! Helle er fantastisk at arbejde sammen med og alt kan lade sig gøre! Hvis i mangler et sted til jeres næste arrangement, vil jeg klart anbefale at tage fat i Blank Venue! Klaes Vangsgaard, ChefMade

Vi har afholdt et fantastisk influencer-event hos Blank -  i ægte Coachella festival-stil. Ejeren, Helle, var utrolig professionel, fleksibel og super nem at arbejde med. Alt kunne lade sig gøre... Jeg kan på det varmeste anbefale Blank.

Natascha Thomsen, L’Oreal.Blank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:57:52+00:00
Vi har afholdt et fantastisk influencer-event hos Blank -  i ægte Coachella festival-stil. Ejeren, Helle, var utrolig professionel, fleksibel og super nem at arbejde med. Alt kunne lade sig gøre... Jeg kan på det varmeste anbefale Blank. Natascha Thomsen, L’Oreal.

De lyse og rummelige lokaler i kombination med de superlækre og instavenlige anretninger var med til at sikre den gode stemning.

Anne Mette Scharling, GeelmuydenKieseBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T08:59:19+00:00
De lyse og rummelige lokaler i kombination med de superlækre og instavenlige anretninger var med til at sikre den gode stemning. Anne Mette Scharling, GeelmuydenKiese

Der var styr på planlægningen, stor fleksibilitet, overblik og samtidig sans for detaljen, hvilket gjorde os trygge gennem hele forløbet. Alt spillede på dagen.

Kirsten Johansen, MatasBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T09:00:50+00:00
Der var styr på planlægningen, stor fleksibilitet, overblik og samtidig sans for detaljen, hvilket gjorde os trygge gennem hele forløbet. Alt spillede på dagen. Kirsten Johansen, Matas

Vores gæster synes, lokalerne er meget lækre, og ligger optimalt. Det er hurtigt at komme til og nemt at tage offentlig transport hjem, hvis man har fået vin i løbet af aftenen.

Ulrik Falktoft, WinedropBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T09:02:19+00:00
Vores gæster synes, lokalerne er meget lækre, og ligger optimalt. Det er hurtigt at komme til og nemt at tage offentlig transport hjem, hvis man har fået vin i løbet af aftenen. Ulrik Falktoft, Winedrop

Jeg synes virkelig Blank er byens bedste venue! Alt er lyst, lækkert og nemt at gøre personligt. Helle var en stor hjælp - meget gæstfri og venlig. Jeg følte virkelig det var "mit" sted mens jeg holdt mit event - og jeg kan derfor på alle måder anbefale Blank.

Carla Mickelborg, InfluencerBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T09:04:23+00:00
Jeg synes virkelig Blank er byens bedste venue! Alt er lyst, lækkert og nemt at gøre personligt. Helle var en stor hjælp - meget gæstfri og venlig. Jeg følte virkelig det var "mit" sted mens jeg holdt mit event - og jeg kan derfor på alle måder anbefale Blank. Carla Mickelborg, Influencer

Smukt venue, der ligger centralt, er godt udstyret til møder og tilbyder en rigtig god service. Kommunikationen var nem og ligetil. Ingen opgave er et problem for dette venue, og de tilbyder alle slags service... Vi ser frem til at komme tilbage til Blank. Tak til teamet!

Teresa Caklova, InVisionAppBlank Venue & Pop-up
2019-12-17T09:05:58+00:00
Smukt venue, der ligger centralt, er godt udstyret til møder og tilbyder en rigtig god service. Kommunikationen var nem og ligetil. Ingen opgave er et problem for dette venue, og de tilbyder alle slags service... Vi ser frem til at komme tilbage til Blank. Tak til teamet! Teresa Caklova, InVisionApp
0
0
Blank Venue & Pop-up


GALLERI / 
EVENTS I BLANK VENUE

Når vi afholder events, finder de sted i Cavlingsuiten - vores 100 m² fleksible område, der anvendes til en bred vifte af aktiviteter. Suiten giver mange muligheder for opstillinger og anvendelse samt stil og stemning. Billederne her viser eksempler på tidligere events.
Kontakt os allerede i dag, så vi kan tale om jeres ideer. 

"We are impressed with your teams personal nature, consistency of reviews and passion for what you do. You seem to go over and above for your clients!"

The Prestige Award Jury

"We are impressed with your teams personal nature, consistency of reviews and passion for what you do. You seem to go over and above for your clients!"

The Prestige Award Jury

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller mere info.
ring: +45 31 23 30 19 eller skriv til: hello@blank-venue.dk.

blank_venue


Blank Venue & Pop-up

H. C. Andersens Boulevard 9-11

1553 København V


Ring til os på 31 23 30 19

Skriv til os på 
hello@blank-venue.dk


 

copyright@blank-venue.dk

Lad os
ringe dig op

  LAD OS RINGE DIG OP!

  Regarding
  Brand EventFirmaeventPrivat SelskabMødePop-up


  *Obligatory