Cavling Suiten

– vores fleksible eventområde

Multi-funktionelt event-lokale

blank venue & pop-up - og særligt Cavlingsuiten - er inspireret af de såkaldte "blank canvas venues" i metropoler verden over: Et versatilt og fleksibelt, hvidt, åbent område på i alt  100 m², der er anvendeligt til mange formål så som møder, receptioner, private middage eller "brand activation" så som forbruger-events, pressemøder, salgs kick-off og kundepræsentationer.

Det er også oplagt at indrette jeres næste pop-up showroom eller butik her i Blank Venue midt i Københavns hjerte.

Sæt jeres egen stil og stemning på lokalerne med brand eller tema-farver og elementer eller hold det helt stilrent med vores moderne danske designmøbler.

Corona-sikre møder og events

Cavling Suiten er godkendt til 50 personer, men for nuværende holder vi events og møder for max. 32 personer, så vi kan passe på hinanden. Der er flere information om vores Corona sikkerheds-foranstaltninger her.  

Produktudstilling - enkelt som 1, 2, 3.. 

Vi tilbyder et udvalg af podier, displays, tøjstativer, hylder og bakker, så I nemt og enkelt kan lave en smuk produktudstilling. 

Første klasses AV-udstyr

Cavling Suiten byder på super hurtigt wi-fi (fiber-baseret) og er desuden udstyret med en stor 86” 4K interaktiv fladskærm. i3Touch skærmen gør det muligt for en taler eller foredragsholder at scrolle, swipe og styre skærmen som en iPad.

Brug for et whiteboard? Ingen problemer!  Vores skærm forvandles til et whiteboard på et øjeblik. Du kan også gemme og e-maile dine noter.  Denne nye  hi-tech fladskærm tager din præsentation til nye højder. En Sonos Soundbar giver god lyd på fx. video.  

Vi kan også stille en flip-over på hjul til rådighed i forbindelse med møder. 

Har du ikke brug for skærmen til jeres event, så kan den gemmes bag et forhæng af hvide velourgardiner. 

Lokaleleje til gør-det-selv events eller fuld service

Vi tilbyder ren lokaleleje, hvor I selv kan stå for det hele eller servicerede events, hvor vi sørger for opstilling, hjælper jer med AV-udstyr og tager os af rengøringen. Derudover, så tilbyder vi konsulentbistand i form af event-planlægning, styling og dekoration, borddækning, forplejning m.m. Læs mere om vores event-services

Hvis du skal afvikle et møde, så tilbyder vi også konkurrencedygtige mødepakker. Det kan du læse mere om her

Lokaleleje fra 3.000 kr. plus moms

I kan leje vores Cavling Suite for 1.000,- kr./time (min. 3 timer). En hel dag koster 8.000,- eksklusiv moms og rengøring.  

Servicerede events fra 4.500,- kr. plus moms

Servicerede events koster 1.500,- kr/time (min. 3 timer). En hel dag koster 10.000,- plus moms. 

Rabatter

Vi tilbyder 15% rabat på leje af Cavling Suiten på søndage og mandage og i lavsæsonen, hvilket for resten af 2020 er følgende uger: 15, 16, 28-31, 42, 51-52. Rabatter kan ikke kombineres. 

Kapacitet (gæster):

50 stående

Holder I en reception eller et pop-up showroom i Cavling Suiten, er der god plads til op til 50 gæster i de to tilstødende lokaler. 

48 biografopstilling

Du kan levere en inspirerende tale eller præsentation på vores 86”, 4K fladskærm, der gør det muligt at swipe og scrolle som på en tablet. Dine gæster sidder på op til 8 rækker på vores hvide Arne Jacobsen 7'er stole. 

48 spisende gæster

Hvis du vil forkæle dine gæster med noget enestående for smagsløgene, har vi mulighed for opstillinger med runde og rektangulære borde.  Vi kan fx lave god plads til 48 spisende gæster ved 6 store runde borde. 

22 bestyrelseslokale

Cavling Suiten er velegnet til møder for 10-36 deltagere. Vi har mange muligheder for forskellige opstillinger afhængig af antal gæster og aktiviteter.  Et stort rektangulært bord kan sættes op for op til 22. 

Billedgalleri

Cavling Suiten er meget fleksibel og velegnet til en lang række aktiviteter og oplevelser. Billederne her er eksempler på forskellige typer af events, der er afholdt i Cavlingsuiten. 

Kontakt os endelig så vi kan tale om jeres ideer og behov. Ring blot på +45 31 23 30 19 eller skriv til os på hello@blank-venue.dk. 

blank venue & pop-up
H. C. Andersens
Boulevard 9-11
DK-1553
Copenhagen V

copyright@blank-venue.dk