Velkommen til Blank

– vel nok Københavns mest fleksible event venue

Et event venue skabt til brand-aktiviteter 

Blank er et prisvindende venue midt i hjertet af København – tæt på Rådhuspladsen – og stedet for business og brand arrangementer og møder. Vi holder til i en stor herskabslejlighed i en smuk bygning fra 1895 og her er en unik atmosfære og hjemlig følelse. Vores sted er smagfuldt indrettet med danske design-møbler.

Fleksibilitet, høj service og fokus på detaljen er vores værdier og vi tilbyder vores kunder muligheden for at skabe en fuldstændig skræddersyet indretning og oplevelse.

Blank har to områder til møder, events, middage eller pop-up-aktiviteter:

Cavling Suiten – vores hvide, fleksible multi-aktivitets rum – er 100 m2 inkl. lounge-område og bliver brugt til alle former for aktiviteter for op til 50 gæster.

Jarmers Rum – er indrettet til møder for op til 6 gæster men bruges også som et supplerende rum ved events i Suiten.

Blank Venue er særligt velegnet til brand events, produkt lanceringer og pop-up showroom. Det er grunden til, at vi også tilbyder display-materialer så som podier, reoler, tøjstativer, bakker og montrer.

Derfor er Blank noget lidt særligt..

At planlægge kommercielle events og business-relaterede begivenheder kan være stressende og tidskrævende. Vi er her for at hjælpe!

Vi tilbyder en alt-i-en løsning: Lokaler til jeres event, event planlægning, branding og dekorationer, lækker mad og drikke og hvad der ellers skal til for at stable et succesfuldt event på benene.

Vores store erfaring og brede netværk af leverandører sikrer en høj kvalitet til en fair pris og unikke skræddersyede løsninger. Vi gør det nemt for jer – hvis I ønsker det. Det er også muligt blot at leje vores lokaler og lave en gør det selv-løsning. Og det smukke ved det hele er, at det er helt op til jer!

Og ja, vores serviceydelser omfatter også at leje og/eller flytte møbler, male vægge, sætte folier på vægge og kroge i loftet. Vi mener det virkelig, når vi siger, at vi ønsker at være det mest fleksible venue for møder og events i København.

If you can dream it, we will go above and beyond to help you create it.


SIKRE MØDER & EVENTS

"Hos Blank Venue ønsker vi at tilbyde en tryg og hyggelig ramme om møder og events. Derfor har vi indført nye procedurer i forbindelse med Corona, der bl.a. omfatter håndsprit til fri afbenyttelse og ekstra rengøring. Desuden fungerer vi lige nu med reduceret kapacitet for at sikre mere plads og afstand mellem vores gæster." Læs mere om vores tiltag her.

BEDSTE TIPS TIL LIVE EVENTS

Vi har skrevet en artikel til MarketCommunity.com med de bedste tips til, hvordan man bedst afholder events netop nu. Læs meget mere her

Helle Bay, Ejer og daglig leder

"We are impressed with your teams personal nature, consistency of reviews and passion for what you do. You seem to go over and above for your clients!"

The Prestige Award Jury

Blank Venue Winner

"We are impressed with your teams personal nature, consistency of reviews and passion for what you do. You seem to go over and above for your clients!"

The Prestige Award Jury


VORES LOKALER

100 M2 - 50 PAX

20 M2 - 6 PAX

VORES LOKALER

100 M2 - 50 PAX

20 M2 - 6 PAX

Hør, hvad vores kunder siger om os

Anmeldelser


Blank Venue er det perfekte event venue midt i København! Ejeren, Helle, er et af de mest "cool" personer, jeg nogensinde har mødt. Hun går til det yderste for at hjælpe med at planlægge og organisere den helt perfekte event for jer! ... Stor tak. ♥

Marlin Montan, NA-KD Fashion

Blank Venue
2019-12-17T08:37:40+00:00
Blank Venue er det perfekte event venue midt i København! Ejeren, Helle, er et af de mest "cool" personer, jeg nogensinde har mødt. Hun går til det yderste for at hjælpe med at planlægge og organisere den helt perfekte event for jer! ... Stor tak. ♥ Marlin Montan, NA-KD Fashion
Bay Cosmetics

Vi vil til en hver tid anbefale Blank. Det er en fornøjelse at arbejde med ejeren Helle! Vi takker for et fantastisk deCURE event. Det er bestemt ikke sidste gang vi afholder noget hos Blank.

Magdalena & Mette, Bay Cosmetics

Blank Venue
2019-12-17T08:42:26+00:00
Bay Cosmetics
Vi vil til en hver tid anbefale Blank. Det er en fornøjelse at arbejde med ejeren Helle! Vi takker for et fantastisk deCURE event. Det er bestemt ikke sidste gang vi afholder noget hos Blank. Magdalena & Mette, Bay Cosmetics
Holmm

Vi præsenterede vores SS 20 kollektion i den smukke Cavlingsuite. Dette lokale er elegant og pompøst, med så mange muligheder for at gøre det personligt. Vi fik fuldstændig frie hænder - alt var muligt. Kan kun give de varmeste anbefalinger - tak til Blank Venue!

Marie Louise Fischer, HOLMM.COPENHAGEN

Blank Venue
2019-12-17T08:44:43+00:00
Holmm
Vi præsenterede vores SS 20 kollektion i den smukke Cavlingsuite. Dette lokale er elegant og pompøst, med så mange muligheder for at gøre det personligt. Vi fik fuldstændig frie hænder - alt var muligt. Kan kun give de varmeste anbefalinger - tak til Blank Venue! Marie Louise Fischer, HOLMM.COPENHAGEN
Advice

Vi har afholdt et forbruger- og influencer-event hos Blank Venue for en kunde. Vi omdannede det store lokale til en mini comedy club med masser af branding-materiale. Det er de færreste steder, man kan få lov at fylde så meget - visuelt - med et brand. Alt kunne lade sig gøre, det var for fedt.

Lise Vejnø, Advice Agency

Blank Venue
2019-12-17T08:46:06+00:00
Advice
Vi har afholdt et forbruger- og influencer-event hos Blank Venue for en kunde. Vi omdannede det store lokale til en mini comedy club med masser af branding-materiale. Det er de færreste steder, man kan få lov at fylde så meget - visuelt - med et brand. Alt kunne lade sig gøre, det var for fedt.Lise Vejnø, Advice Agency
GOSH

Blank Venue & Pop-Up var det perfekte kanvas for vores lancering! Lokalet var nemt at dekorere, så det passede til vores event i stil og udtryk, plus at der er displays, service og møblement, hvilke blot gjorde alt nemmere og mere overskueligt. Det er et fantastisk sted.. varmeste anbefalinger!

Kristian Justesen, GOSH Copenhagen

Blank Venue
2019-12-17T08:48:18+00:00
GOSH
Blank Venue & Pop-Up var det perfekte kanvas for vores lancering! Lokalet var nemt at dekorere, så det passede til vores event i stil og udtryk, plus at der er displays, service og møblement, hvilke blot gjorde alt nemmere og mere overskueligt. Det er et fantastisk sted.. varmeste anbefalinger!Kristian Justesen, GOSH Copenhagen
Anpe

De smukke hvide omgivelser skaber en luksuriøs ramme, der gør det nemt at gøre stedet til dit eget. Blank Venue har podier og det tilbehør, der skal til for at skabe en fantastisk pop-up. Også lys-installationerne er fantastiske for et smykke-brand som vores!

Line Jacobsen, Anpe Atelier

Blank Venue
2019-12-17T08:49:43+00:00
Anpe
De smukke hvide omgivelser skaber en luksuriøs ramme, der gør det nemt at gøre stedet til dit eget. Blank Venue har podier og det tilbehør, der skal til for at skabe en fantastisk pop-up. Også lys-installationerne er fantastiske for et smykke-brand som vores!Line Jacobsen, Anpe Atelier
Vision Of Scandinavia

Super beliggenhed midt i City. Kommunikationen med ejeren var meget nem - hurtige svar og meget hjælpsom. Kunden elskede stedet, de flotte lokaler og meget venlige personale.

Maud Raynaud, Vision of Scandinavia

Blank Venue
2019-12-17T08:51:25+00:00
Vision Of Scandinavia
Super beliggenhed midt i City. Kommunikationen med ejeren var meget nem - hurtige svar og meget hjælpsom. Kunden elskede stedet, de flotte lokaler og meget venlige personale. Maud Raynaud, Vision of Scandinavia
Planorganic

De fleksible løsninger hos Blank gør det muligt at tilpasse lokalet, så det passer perfekt til alle typer events.

Jeanett Jul Andersen, PlanOrganic

Blank Venue
2019-12-17T08:54:12+00:00
Planorganic
De fleksible løsninger hos Blank gør det muligt at tilpasse lokalet, så det passer perfekt til alle typer events. Jeanett Jul Andersen, PlanOrganic
ChefMade

Vi har brugt Blank Venue ad flere omgange og hver en oplevelse har været specielt skræddersyet til os og vores kunder! Helle er fantastisk at arbejde sammen med og alt kan lade sig gøre! Hvis i mangler et sted til jeres næste arrangement, vil jeg klart anbefale at tage fat i Blank Venue!

Klaes Vangsgaard, ChefMade

Blank Venue
2019-12-17T08:56:14+00:00
ChefMade
Vi har brugt Blank Venue ad flere omgange og hver en oplevelse har været specielt skræddersyet til os og vores kunder! Helle er fantastisk at arbejde sammen med og alt kan lade sig gøre! Hvis i mangler et sted til jeres næste arrangement, vil jeg klart anbefale at tage fat i Blank Venue! Klaes Vangsgaard, ChefMade

Vi har afholdt et fantastisk influencer-event hos Blank -  i ægte Coachella festival-stil. Ejeren, Helle, var utrolig professionel, fleksibel og super nem at arbejde med. Alt kunne lade sig gøre... Jeg kan på det varmeste anbefale Blank.

Natascha Thomsen, L’Oreal.

Blank Venue
2019-12-17T08:57:52+00:00
Vi har afholdt et fantastisk influencer-event hos Blank -  i ægte Coachella festival-stil. Ejeren, Helle, var utrolig professionel, fleksibel og super nem at arbejde med. Alt kunne lade sig gøre... Jeg kan på det varmeste anbefale Blank. Natascha Thomsen, L’Oreal.
GK

De lyse og rummelige lokaler i kombination med de superlækre og instavenlige anretninger var med til at sikre den gode stemning.

Anne Mette Scharling, GeelmuydenKiese

Blank Venue
2019-12-17T08:59:19+00:00
GK
De lyse og rummelige lokaler i kombination med de superlækre og instavenlige anretninger var med til at sikre den gode stemning. Anne Mette Scharling, GeelmuydenKiese
Matas

Der var styr på planlægningen, stor fleksibilitet, overblik og samtidig sans for detaljen, hvilket gjorde os trygge gennem hele forløbet. Alt spillede på dagen.

Kirsten Johansen, Matas

Blank Venue
2019-12-17T09:00:50+00:00
Matas
Der var styr på planlægningen, stor fleksibilitet, overblik og samtidig sans for detaljen, hvilket gjorde os trygge gennem hele forløbet. Alt spillede på dagen. Kirsten Johansen, Matas
WineDrop

Vores gæster synes, lokalerne er meget lækre, og ligger optimalt. Det er hurtigt at komme til og nemt at tage offentlig transport hjem, hvis man har fået vin i løbet af aftenen.

Ulrik Falktoft, Winedrop

Blank Venue
2019-12-17T09:02:19+00:00
WineDrop
Vores gæster synes, lokalerne er meget lækre, og ligger optimalt. Det er hurtigt at komme til og nemt at tage offentlig transport hjem, hvis man har fået vin i løbet af aftenen. Ulrik Falktoft, Winedrop
CarlaMickelborg

Jeg synes virkelig Blank er byens bedste venue! Alt er lyst, lækkert og nemt at gøre personligt. Helle var en stor hjælp - meget gæstfri og venlig. Jeg følte virkelig det var "mit" sted mens jeg holdt mit event - og jeg kan derfor på alle måder anbefale Blank.

Carla Mickelborg, Influencer

Blank Venue
2019-12-17T09:04:23+00:00
CarlaMickelborg
Jeg synes virkelig Blank er byens bedste venue! Alt er lyst, lækkert og nemt at gøre personligt. Helle var en stor hjælp - meget gæstfri og venlig. Jeg følte virkelig det var "mit" sted mens jeg holdt mit event - og jeg kan derfor på alle måder anbefale Blank. Carla Mickelborg, Influencer

Smukt venue, der ligger centralt, er godt udstyret til møder og tilbyder en rigtig god service. Kommunikationen var nem og ligetil. Ingen opgave er et problem for dette venue, og de tilbyder alle slags service... Vi ser frem til at komme tilbage til Blank. Tak til teamet!

Teresa Caklova, InVisionApp

Blank Venue
2019-12-17T09:05:58+00:00
Smukt venue, der ligger centralt, er godt udstyret til møder og tilbyder en rigtig god service. Kommunikationen var nem og ligetil. Ingen opgave er et problem for dette venue, og de tilbyder alle slags service... Vi ser frem til at komme tilbage til Blank. Tak til teamet! Teresa Caklova, InVisionApp
0
0
Blank Venue

Kontakt os helt uforpligtende

Næste gang I skal holde et event, møde, middag, selskab eller fejre en særlig begivenhed, så sig til. Vi står klar til at hjælpe med ideer og spændende løsninger. I er også velkomne til at kigge forbi og se vores lokaler. 

Kontakt os helt uforpligtende

Næste gang I skal holde et event, møde, middag, selskab eller fejre en særlig begivenhed, så sig til. Vi står klar til at hjælpe med ideer og spændende løsninger. I er også velkomne til at kigge forbi og se vores lokaler. 

 

MOBSPACE

blank_venue

blank venue & pop-up
H. C. Andersens
Boulevard 9-11
DK-1553
Copenhagen V

copyright@blank-venue.dk